ÉLD MEG A ZENÉT ÉS VEGYÉL JEGYET:

Előadók

Összegyűlnek, hogy a világnak jó zenét hozzanak.
Na, ez most már az ízlésedtől is függ.

Program

1. NAP
június 30.
IMPRUDENT
FITTONIA
BUCOVINA
ALTAR
LEANDER KILLS
2. NAP
július 1.
MASTERPIECE
WILD ANGELS
HTETHTHEMETH
ROADKILL SODA
DIRTY SHIRT
3.NAP
július 2.
REBEL YELL
MONDAY SHADOWS
OSSIAN
CARGO

A fesztiválról

A Rock the Camp egy fesztivál is és nem is. Egy őrület is és nem is. Hogy mi fog történni, az csak rajtad múlik. Alapvetően egy kulturális esemény a természet közepén, ahol a rock/metál zene a főszereplő. De ugyanakkor ennél sokkal több is. Összekötő kapocs az új és a megszokott között, a nyugalom és egy egészséges adag őrület között. Egy biztonságos hely a kifejezésre, találkozás a generációk között, akiket a zene, a művészet tisztelete és a közös értékek kötnek össze.

Közösség, szabad szellem és család, szórakozás a barátok között és értékes emlékek forrása. A Rock the Camp Fesztivált (3. alkalommal) a Monday Shadow Egyesület szervezi. Az egyesület kulturális és társadalmi jellegű, azzal a céllal jött létre, hogy a román kultúrát, a polgári szellemet népszerűsítse, a művészeket támogassa, az ismeretterjesztő anyagokat népszerűsítse, művészeti rendezvényeket szervezzen, a közvéleményt bevonja az erdélyi művészek védelmét és népszerűsítését célzó tevékenységekbe.

Korábbi kiadások

A fesztivál, ahol múlt, jelen és jövő egybeforr.

Helyszín:
Camping Colina

Idén Kolozsvárra költözünk, a Camping Colinába. A Kolozsvár külvárosában, a Mănăștur negyedben található kemping a béke és a természet oázisa, amely tökéletes a természet közepén pihenni vágyók számára. A sűrű és gyönyörű erdővel körülvett kemping kellemes és festői visszavonulást kínál a városi élet nyüzsgésétől távol, anélkül, hogy túl messze lenne a város kényelmétől és látnivalóitól.

A Camping Colina kiváló helyen terül el, kilátással a lenyugvó napra, ami varázslatos és elbűvölő hangulatot teremt, ahogy a fény langyos és romantikus színekre változik. Kolozsvár városa, gazdag kultúrájával és történelmével, könnyen megközelíthető, így a turisták felfedezhetik és élvezhetik számos látnivalóját és eseményét.

Szabályzat

A Rock the Camp fesztiválon való megjelenéssel a résztvevők elfogadják a szabályokat és előírásokat, és elfogadják a szervezőknek a szabályok betartását biztosító eljárásait.
OLVASSA EL A FESZTIVÁL SZABÁLYZATÁT
Kövess minket
Copyright © 2023 Asociația Monday Shadows.
Designed by