Szabályzat

A Rock the Camp fesztiválon való megjelenéssel a résztvevők elfogadják a szabályokat és előírásokat, és elfogadják a szervezőknek a szabályok betartását biztosító eljárásait. A `Rock the Camp` fesztivál és a Camping Colina által előírt, a tisztasággal, higiéniával, zajszinttel és a természeti környezet védelmével kapcsolatos feltételek betartása kötelező. A szervezők nem vállalnak felelősséget a résztvevők tulajdonáért és az esetlegesen okozott károkért.

JEGYEK

A jegyek megvásárolhatók online az ambilet.ro oldalon, valamint fizikailag a fesztivál területének bejáratánál. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a jegyeket elővételben vásárolják meg. A jegyek biztonsági elemeket tartalmaznak, és a fesztiválterület bejáratánál ellenőrzik őket. A jegyek és karszalagok hamisítása bűncselekménynek minősül. A szervezők büntetőfeljelentést tesznek azok a személyek ellen, akik hamisítást, csalást, visszaélést vagy bármilyen más ilyen célú cselekményt követnek el. A nézők a beléptetési ponton kapnak karszalagot. Ezeket nem szabad eltávolítani vagy eldobni. Az elvesztés vagy megsemmisítés nem kerül megtérítésre, és a tulajdonosát eltávolítják a fesztivál területéről. Gyermekek 12 éves korig ingyenes belépést élveznek. A 8 év alatti gyermekek csak szülő kíséretében léphetnek be a fesztivál területére. 14 év alatti gyermekek csak felnőtt kíséretében léphetnek be a fesztivál területére. Fogyatékkal élők számára a belépés ingyenes.

BELÉPÉS

A fesztivál területére csak érvényes jeggyel lehet belépni, kizárólag egy személy számára. A rendezvényen való részvétellel a jegytulajdonos elfogadja a fesztivál szabályait, és beleegyezik a szervezőknek az azok betartásának ellenőrzésére irányuló eljárásába.

TILOS

A Camping Colina területén tilos tüzet gyújtani. A hulladékot a kijelölt területeken gyűjtik és tárolják. Tilos a "Rock the Camp" fesztiválra belépni tompa tárgyakkal: pengés fegyverekkel / pengés fegyverként használható tárgyakkal vagy bármilyen olyan tárggyal, amely testi sérülést okozhat; ezeket a tárgyakat elkobozzák, és a szervezők nem vállalnak felelősséget a visszaszolgáltatásukért. A rendezvény területére tilos bármilyen itallal és a "Rock the Camp" fesztivál területén kívülről vásárolt élelmiszerrel belépni.

KEMPING

A gépjárművek behajtása a parkoló területére kizárólag a "Rock the Camp" hivatalos személyeinek irányításával történik; a szervezők nem vállalnak felelősséget a parkolóban lévő gépjárművekben esetlegesen keletkező károkért. A kemping területén kempingezni csak a Camping Colina és a Rock the Camp fesztivál szervezőinek felügyelete mellett lehet; a kemping területén kívül sátorozni tilos. A kemping területét állandóan őrzik, és WC-vel, folyóvízzel és zuhanyzóval felszerelt. A résztvevőknek lehetőségük lesz ételt és frissítőket, illetve alkoholos italokat vásárolni az erre a célra kijelölt területeken.

ÉTELEK/ITAL

A fesztivál területén étel- és italbódék (víz, üdítők, kávé, sör, alkoholos italok) lesznek.

ÁRUSITÓ STAND

A fesztivál területén egy árusító stand fog működni. A fesztiválon jelen lévő zenekarok termékeinek megvásárlására lesz lehetőség, térítés ellenében.

FOTÓ / VIDEÓ

A rendezvény ideje alatt hang- és videofelvételek készülnek. Ezek a felvételek a szervezők által meghatározott célokra felhasználhatók a felvételeken szereplő személyek beleegyezése nélkül. A szervezők biztosítják, hogy a hang- vagy videofelvételek ne sértsék a rendezvényen részt vevő személyek méltóságát és jó hírnevét.

HELYES MAGATARTÁS A FESZTIVÁL TERÜLETÉN

A fesztivál közös területein javasoljuk, hogy kerülje a konfliktusokat és tartsa tiszteletben a körülötte lévő embereket, valamint a rendezvény közös területein lévő tulajdont.

BÜNTETÉSEK

A fenti szabályok alóli kivételeket nem tűrjük, a szabályok megszegése a fesztivál területéről való kiutasítást és a fesztivál területére való belépés megtiltását vonhatja maga után, a jegy árának visszatérítése nélkül, szükség esetén az illetékes állami intézmények értesítése mellett.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

A gyermekek számára ajánlott a koncertek alatt fejhallgatót viselni a hangvédelem érdekében. Ha a gyermekek nem rendelkeznek megfelelő felszereléssel, a szülők vagy a gondviselők teljes mértékben felelősek a fesztivál területén tapasztalható zajszintnek való kitettségükért. A szervező figyelmezteti a résztvevőket, hogy az előadásokon olyan fényeffektek is előfordulhatnak, amelyek árthatnak a gyermekeknek vagy az epilepsziás betegeknek. A szervező fenntartja a jogot, hogy szükség esetén és indokolt esetben megváltoztassa a programot. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a fesztivál területén ellenőrzéseket végezzen a jelen szabályok betartása érdekében.

Köszönjük megértésüket és jó szórakozást!